Stjernesigter til sortering af affald, genanvendelige materialer og biomasse

Mobile stjernesigter

Stjernesigter er den ideelle løsning til sortering af affald, genanvendelige materialer og biomasse

Stjernesigter kan sortere i 2 eller 3 fraktioner, og der kan yderligere monteres magnetbånd til frasortering af metal, samt vindsigte til at suge lette materialer som plast, papir, blade mv. væk fra produkterne
Fødekassen har en god størrelse, der gør det nemt at fylde råvaren/affaldet i. Herfra transporteres materialet ud på stjernedækket af et transportbånd, der er tæt på vedligeholdelsesfrit.

På stjernedækket bliver materialet omrystet af de roterende stjerner. Det bevirker, at materialet passerer gennem stjernerne og oversize-fraktionen bæres frem til slutningen af stjernedækket.
Stjernedækket sidder i en vinkel på 15 °, og sammen med den jævne sorteringshastighed sikrer det en meget ren adskillelse af materialerne.

Rådgivning

Vi tilbyder løsningsorienteret rådgivning med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Er der brug for skræddersyede løsninger eller tilpasning af eksisterende maskiner, løser vi også dette fra planlægning til produktion og drift.

Servicesamarbejde

ABA Maskiner har indgået servicesamarbejde med Marin Hvid Sjellerupskov ApS og TLM Dieselteknik, som begge har værksted med servicebiler og dygtige servicemontører, der står klar til at rykke ud, når det brænder på!

Sliddele

Vi er leveringsdygtige i langt de fleste sliddele til vores brede sortiment og kan levere og servicere indenfor kort tid. Vi tilbyder også brugte maskiner, der er taget i bytte for nye maskiner, til fordelagtige priser.

Brug for rådgivning, service eller reservedele?