Stjernesigter - skræddersyede stationære sorteringsanlæg

Stationær stjernesigte

Stationære stjernesigter

Neuenhauser Stjernesigte

Vi har stor erfaring inden for stjernesigter, og vil derfor kunne hjælpe med rådgivning, planlægning og design af dine projekter.

Omfattende viden om sortering af mange forskellige materialer, og forskellige krav fra vores kunder, motiverer os til at finde løsninger til enhver opgave.

Lav vedligeholdelse og kompakt konstruktion, gør stjernesigter til en enkel og perfekt løsning til dine nye projekter, samt til optimering eller udvidelse af allerede eksisterende anlæg.

stationær stjernesigte
stationær stjernesigte

Rådgivning

Vi tilbyder løsningsorienteret rådgivning med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Er der brug for skræddersyede løsninger eller tilpasning af eksisterende maskiner, løser vi også dette fra planlægning til produktion og drift.

Servicesamarbejde

ABA Maskiner har indgået servicesamarbejde med Marin Hvid Sjellerupskov ApS og TLM Dieselteknik, som begge har værksted med servicebiler og dygtige servicemontører, der står klar til at rykke ud, når det brænder på!

Sliddele

Vi er leveringsdygtige i langt de fleste sliddele til vores brede sortiment og kan levere og servicere indenfor kort tid. Vi tilbyder også brugte maskiner, der er taget i bytte for nye maskiner, til fordelagtige priser.

Brug for rådgivning, service eller reservedele?