Mobile og stationære løsninger til sortering af alt lige fra affaldstræ, have- og parkaffald til jord, plastiK og glas

ABA-maskiner_favicon

NYHED!

Vaske- og sorteringsanlæg

Et vaske- og sorteringsanlæg fjerner uønskede materiale fra træaffald.
ABA Maskiner er eneforhandler i Danmark af vaske- og sorteringsanlæg fra JD.

ABA-maskiner_favicon

Små sorteringsanlæg

ABA Maskiner er eneforhandler på de små, men utroligt effektive sorteringsanlæg fra DB Engineering. De små sorteringsanlæg findes både som mobile og stationære løsninger.

ABA-maskiner_favicon

Stjernesigter

Stjernesigter er den ideelle løsning til sortering af affald, genanvendelige materialer og biomasse. ABA Maskiner forhandler stjernesigter fra Neuenhauser.

ABA-maskiner_favicon

Tromlesorterer

ABA Maskiner forhandler tromlesorterer fra Neuenhauser.

ABA-maskiner_favicon

3D- og vindsigter

3D- og vindsigter til frasortering af lette fremmedlegemer i kompost og andet affald. ABA Maskiner forhandler vindsigter og 3D-sigter fra Neuenhauser.

ABA-maskiner_favicon

Stationære sorteringsanlæg

Skræddersyede stationære sorteringsanlæg​ fra Neuenhauser.

Brug for rådgivning, service eller reservedele?

Rådgivning

Vi tilbyder løsningsorienteret rådgivning med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Er der brug for skræddersyede løsninger eller tilpasning af eksisterende maskiner, løser vi også dette fra planlægning til produktion og drift.

Servicesamarbejde

ABA Maskiner har indgået servicesamarbejde med Marin Hvid Sjellerupskov ApS og TLM Dieselteknik, som begge har værksted med servicebiler og dygtige servicemontører, der står klar til at rykke ud, når det brænder på!

Sliddele

Vi er leveringsdygtige i langt de fleste sliddele til vores brede sortiment og kan levere og servicere indenfor kort tid. Vi tilbyder også brugte maskiner, der er taget i bytte for nye maskiner, til fordelagtige priser.