Stationær valseknuser til gipsgenvinding

Neuenhauser valseknuser

Stationær valseknuser

Neuenhauser valseknuser

Denne valseknuser består af 2 massive, centervalser. Disse valser fås som glatte eller som profilerede valser. Valserne presses sammen vha. 2 hydraulikcylinder.

Frigangen indstilles variabelt. Endvidere er valsetrykket også variabelt indstilleligt.

Den har den velkendte gode Neuenhauser tilgængelighed og nemme vedligeholdelse.

For service og rengøring køres valserne fra hinanden via en hydraulisk cylinder.

Denne valseknuser bruges primært til efterbehandling af knuste gipsplader, efter en skruevalse-neddeler har strimlet gipspladerne effektivt, hvilket betyder, at papiret er adskilt fra den faktiske gips og reducerer materialet til en form, der muliggør genbrug.

Neuenhauser valseknuser
Neddeling Neuenhauser stationær valseknuser

Rådgivning

Vi tilbyder løsningsorienteret rådgivning med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Er der brug for skræddersyede løsninger eller tilpasning af eksisterende maskiner, løser vi også dette fra planlægning til produktion og drift.

Servicesamarbejde

ABA Maskiner har indgået servicesamarbejde med Marin Hvid Sjellerupskov ApS og TLM Dieselteknik, som begge har værksted med servicebiler og dygtige servicemontører, der står klar til at rykke ud, når det brænder på!

Sliddele

Vi er leveringsdygtige i langt de fleste sliddele til vores brede sortiment og kan levere og servicere indenfor kort tid. Vi tilbyder også brugte maskiner, der er taget i bytte for nye maskiner, til fordelagtige priser.

Brug for rådgivning, service eller reservedele?